Situationsbestemt Interview Spørgsmål

Situationsbestemt spørgsmål er et fælles træk ved jobsamtaler. Denne artikel har til formål at vejlede og forberede dig til at besvare spørgsmål, der kan være stillet af din kommende arbejdsgiver under dit kommende samtale.
De fleste mennesker koncentrerer så meget på at gøre deres cv perfekt, at de ikke er klar over, at det er også vigtigt at forberede sig godt til interviewet. Dette skyldes, at en velskrevet genoptage kun kan få dig en jobsamtale, og for at sikre, at du får jobbet, skal du være parat til at stå over for en udfordrende samtale. Selv om de fleste af os få forberedt på at besvare almindelige spørgsmål, bliver bedt om at teste vores viden om et bestemt område, kan vi faktisk har problemer med at besvare situationsbestemte spørgsmål. Under disse interviews, er den interviewede får en hypotetisk situation, og vil blive spurgt om, hvordan han / hun vil reagere eller håndtere det. Nogle gange, arbejdsgivere spørge om modstridende eller problematiske situationer, som den anden person havde oplevet under den tidligere job, og ønsker at vide, hvordan han håndterede det. Sådanne spørgsmål bliver spurgt, så intervieweren forstår den enkeltes analytiske samt problemløsning færdigheder.

Eksempler på Situationsbestemt Interview Spørgsmål

Enhver person, uanset hvilken stilling han besidder i en organisation, vil have et vist ansvar og vil helt sikkert støde på visse problemer, at han bliver nødt til at løse. Formålet med disse spørgsmål er at bedømme den enkeltes potentiale i at håndtere en vanskelig situation og løse et problem. Selvom du måske aldrig vide, hvad slags spørgsmål intervieweren kan spørge dig under interviewet, vel vidende den type spørgsmål, som kunne blive bedt vil hjælpe dig med at forberede dig selv til at besvare dem. Hvordan ville du handle, hvis en af ​​dine teammedlemmer eller din underordnede ikke udfører i henhold til forventningerne?
Hvad ville være din reaktion, hvor anbefalingen eller forslag, du har foretaget på mødet afvises af dine kolleger?
Mens han arbejdede på et projekt, bliver du bedt om at tage en vigtig beslutning, hvad der ville være de trin, du vil tage for at gøre din endelige beslutning?
Hvad ville du gøre, hvis du opdager, at en kollega eller kan være en af ​​dine seniorer er en vanskelig menneske?
Din overlegne har lavet et forslag om noget, som du ikke er enig med. Hvad ville du gøre i sådan en situation?
Hvis din kollega fortæller dig, at han er på ferie i en uge ved at ringe syg på arbejde, hvad vil du gøre ved det?
Har du nødt til at stå over for en situation, hvor du var nødt til at skrue ned efter anmodning fra en kunde for nogle gode grund? Hvorfor gjorde du det, og hvordan har du håndtere situationen?
Beskriv en problematisk situation, at du skulle støde på din tidligere virksomhed, og hvordan du har fundet en løsning?
Du har lavet en fejl, mens du gør et vigtigt projekt? Hvad gjorde du for at afhjælpe problemet, og hvordan?
Beskriv en tid i dit tidligere job, hvor du var overbebyrdet med arbejde, men kunne udfylde alle de projekter på det rigtige tidspunkt. Hvordan har du klare presset? Hvordan har du prioritere dit arbejde?
En af dine teammedlemmer er at lave fejl, der påvirker dit arbejde. Hvad ville du gøre i sådan en situation?
En af dine kollega har en tyk accent, mens du taler engelsk, da det er hans andet sprog. Dette gør det lidt svært for dig at forstå, hvad han siger. Hvad ville du gøre i sådan en situation?
Det er nogle af de afgørende situationsbestemte spørgsmål, der kunne blive bedt til dig af din intervieweren. Hvis du har til at beskrive en situation, der er sket for dig under dit tidligere job, beskriver den handling, du tog, samt resultatet af at tage en sådan sag. På den anden side, hvis du får en hypotetisk situation, tænke grundigt, før han svarer. Du kan give eksempler ved at tale om dine tidligere erfaringer. Husk, at sammen med det svar, du giver, den måde du siger dem også betyder noget. Så slap af og besvare alle spørgsmålene trygt og du vil helt sikkert blive udvalgt til jobbet. De bedste hilsner,

Hvilke Warehouse Club og Retail medlemskaber er det værd? (AMZN, COST)
Sådan får bedre gas kilometertal
Criminal Defense Attorney Jobbeskrivelse
Top Jobs i Demand
Job Cost Sheet
3 enkle trin til Building Wealth
Sådan Lej en Superyacht for en ferie
Lad os kaste lidt lys over Hvad matchende Princip i Regnskab
Creative Small Business Idéer
Hvor er du på vej til pensionering Readiness?
Små Business Idéer