Salg Interview Spørgsmål og svar

De spørgsmål og svar, der er nævnt i denne artikel, salg interview, vil hjælpe personalekonsulenter samt kandidater, der ønsker at forfølge en karriere inden for salg, at kende interviewet processen godt. Læs følgende tytfrn artikel for at vide mere …
En salgschef spiller en vigtig rolle for succesen af ​​en organisation. Salg produkterne fra en virksomhed er en takt, som kræver store marketing færdigheder. Derfor personalekonsulenter er ekstra forsigtig, mens du vælger kandidater til salg position. De menneskelige ressourcer ledere af virksomheder forberede salget stilling interview spørgsmål som pr kravene i deres virksomhed. Nogle af disse er angivet nedenfor.

Fortæl mig om dig selv.
Dette er det mest almindeligt stillede spørgsmål til enhver samtale. Mens beskrive dig selv, fortælle om din uddannelsesmæssige baggrund, dit mål i livet og din holdning til arbejde.

Hvorfor vil du ønsker at blive en salgschef?
Mange kandidater vises for et interview blive forvirret ved at svare på dette spørgsmål. Dette er en af ​​de mest almindelige spørgsmål. Et simpelt svar til dette spørgsmål er at nævne din store interesse, de avancement muligheder, og gode lønninger inden for salg.

Hvad er de udfordringer, som et salg person måske står?
Dette spørgsmål direkte tester dybden af ​​dit salg viden. Du bør trygt sige, at, up-to-date viden om de produkter, der skal sælges, identificere potentielle kunder og kunder, forståelse efterspørgsel efter produkter på markedet, og at overbevise kunderne om kvaliteten af ​​dine produkter, er de virkelige udfordringer for en Sælger.

Hvor ser du dig selv fem år fra nu?
Dit svar på dette spørgsmål vil hjælpe intervieweren forstå, hvordan ambitiøse du er, og hvad er din ultimative mål i livet. Så vær specifik og sige sandheden ved at svare på dette spørgsmål. Undgå at give overdrevne svar på dette spørgsmål, og være praktisk.

Har du tidligere erfaring i salg?
Du bør give sande oplysninger om, hvor mange år du har arbejdet som et salg person. Svaret på dette spørgsmål vil spille en afgørende rolle i dit valg som personalekonsulenter foretrækker kandidater med tilstrækkelig erhvervserfaring til at gøre arbejdet godt.

Hvilke vanskeligheder har du står, mens du arbejder som en salgschef?
Dette spørgsmål kan besvares ved at diskutere de udfordringer, du står over for, mens du arbejder på salgskampagner til din tidligere arbejdsgiver. Ved at give eksempler, forklarer intervieweren hvilke foranstaltninger du vedtaget at håndtere disse udfordringer. Undgå at skabe falske historier som recruiter nemt ville forstå det.

Hvad er dine stærke og svage sider?
Besvare dette spørgsmål ved at sige eneste sande ting om dig selv. Være sikker at svare på, da det er, hvad recruiter ville være på udkig efter. nævner også den indsats, du vil tage for at ændre dine svagheder i dine styrker.

Er du åben for flytning?
Et positivt svar på dette spørgsmål vil helt sikkert skabe et godt indtryk på tidspunktet for interviewet, da selskabet naturligt ville foretrække en kandidat, der ville være villig til at rejse.

Hvad er dine hobbyer og særlige interesser?
Næsten alle interviews har spørgsmål vedrørende hobbyer af kandidaterne, og et salg interview er ingen undtagelse. Dine hobbyer vil hjælpe intervieweren vide det, der interesserer dig, og hvordan du er som person.

Under interviewet, taler høfligt og til det punkt at skabe et godt indtryk. Følg disse tips og få dit drømmejob i feltet salg.

Instruktioner for Form 1040 skema C
Top Erhvervsskoler bliver mere Selektiv
Tjek Den mest pålidelige svar på hvad Term Life Insurance er
Typer af reklameteknikker
Mortgage vs Home-ansvarlig lånekapital: hvordan de adskiller sig
Brug din opsparing på et realkreditlån Down Payment
På en Pensionering Jobsøgning? Prøv disse agenturer
Bedste byer for Young Professionals
6 Overraskende Fakta om Pensionering
En lukrativ, Easy-til-følge tøjkollektion Business Plan
En omfattende undersøgelse af Dollar Diplomacy