Sådan Besvar Fortæl mig om dig selv Interview Spørgsmål

Den “fortæl mig om dig selv” interview spørgsmål er en underlig alligevel god strategi, der kan bruges under enhver samtale. Sådan besvare et sådant spørgsmål kan være en ganske dilemma. Denne artikel indeholder nogle strategier, der kan hjælpe dig med at tackle det.
Der kan være flere forskellige måder, hvorpå interviewere kan kaste spørgsmål på deres potentielle medarbejdere. For eksempel, hvis du ansøger om et job i hotel- og restaurationsbranchen, er der en god chance for, at du kan blive provokeret under dit jobsamtale. Hvis du søger et job i forskning og udvikling, vil du få en række spørgsmål fra din kommende arbejdsgiver, der kunne være ganske vanskelig, eller endda sjovt.

Under ansigt til ansigt interview dog medlemmer af afdelingen Human Resource forsøge at få at vide om nogle af de kvaliteter af den interviewede. En fælles spørgsmål, der er til tider er ansat til et sådant formål er “så fortæl mig om dig selv”.

Dette spørgsmål synes enkel og også vanskeligt at besvare på grund af det faktum, at der ikke kan være bedste svar på det. Din intervieweren er ikke på udkig efter nogen konkret svar, men vil være opmærksom om den måde, hvorpå du skal svare ham / hende. Her er nogle skridt med den hjælp, som du med held kan besvare dette spørgsmål.

Analyser og Undersøg
Der er flere grunde til, at dette spørgsmål er blevet stillet. Det er for det første en stor isbryder, og for det andet, er det ofte bedt om at teste dine kommunikationsevner og stil af kommunikation. Mange starter ud på den forkerte gear ved at åbne munden og gøre lyden “aha …VENTETIDEN. Nogle mennesker kan bare sige noget vag ligesom, ‘Jeg ved ikke, hvor du skal begynde’. Nogle mennesker også starte med noget som “mit navn er ..VENTETIDEN. Nå, disse er alle ikke meget nice starter. Har en sprød og imponerende start, ved at fortælle HR noget mere om dine positive aspekter som ‘hårdtarbejdende, venlig, varm, oprigtig, lang udholdenhed, etc’. Alt, hvad der ikke går på din samtale kan inkluderes.

Manners og Kropssprog
Det andet punkt, at HR vil være på udkig efter, er dit kropssprog. Derfor opretholde en varm og stabil øjenkontakt, og små håndbevægelser, der er høflig. Overdreven håndbevægelser synes meget dårlig. Placer dine hænder ordentligt på armene af stolen, og aldrig nogensinde daske. Sid med ret ryg, skuldre trak sig tilbage, og har en følelse af tillid. En lille og varmt smil vil også gøre underværker.

Mens du taler, aldrig slikke dine læber eller tænder som det ser meget ud-af-sted. Mens hoste eller nysen, dækker din mund. Hvis det er muligt, undgå at hoste og nysen. Tal i en akustisk og dyb stemme, og holde din cool uanset hvad.

Indhold af Tale
Dette spørgsmål er ofte efterfulgt af nogle andre spørgsmål. I en sådan situation, giver små, hurtige og diskrete svar. Der er dybest set ingen grund til at snakke. Vær høflig og varm i din tilgang, giver kun det relevante indhold i en grammatisk korrekt sprog og god udtale.

Dette interview spørgsmål synes ganske let. Det er vigtigt, at du svarer sandfærdigt, hurtigt, ærligt, og på en måde, der er afgjort imponerende. Undgå brølere og ikke mister din selvtillid. Husk, at miste din tillid betyder at miste jobbet.

Bedste Kortsigtede investeringer, der gør Great måder at investere penge
Gennemsnitlig kredit score for en bil lån
4 Finansielle Anbefalinger til Millennials
Hvordan Millennials kan redde verden og samtidig spare for pensionering
De bedste Alternativer til payday lån
Iværksættere Tjen penge: Hvorfor, Hvordan, Hvor & Hvornår
5 hemmeligheder du ikke vidste om 401 (k) s
Hvordan dit Skat bestemmes
Sådan køber skrot guld
Eksempler på adverse selection i forsikringsbranchen
Target-Date ETF’er i en 401 (k)? Sikkert ikke. Og her er hvorfor