Regnskab Interview Spørgsmål

Regnskab er et meget dynamisk felt med enorm rækkevidde. Artiklen nedenfor indeholder en liste over regnskabsmæssig interview spørgsmål, der kan sættes frem i et interview at måle kendskabet til kandidaten.
Revisorer er ekstremt vigtige medarbejdere i enhver organisation. Selvom deres jobprofil involverer mange bag-scenen opgaver, deres rettidig gennemførelse holder organisationen fungerer. Der er flere forskellige typer og undertyper af revisorer, der er involveret i forskellige opgaver, såsom revisorer for kredit, rekord, og analyse af kreditrelaterede organisationens aktiviteter. Investeringer revisorer holde de forskellige investeringsrelaterede optegnelser, og personale revisorer er ansvarlige for alle personalerelaterede finansielle transaktioner. En liste er præsenteret nedenfor for arbejdsgiverne står et dilemma med hensyn til interview spørgsmål.

Regnskab Interview Spørgsmål

Dette felt er ganske stort og dynamisk. Hvert koncept har en anden betydning i det utal af undersøgelse materiale til rådighed. Svarene afhænger en hel del om den nuværende finansielle situation i selskabet.

Almindelige spørgsmål Hvorfor har du valgt regnskab som din karriere?
Hvilket regnskabs software er du bekendt med?
Vil være i stand til at arbejde over-tid som de finansielle årets udgang tilgange? (Svar skal være ja, selv om det ikke vil være nøjagtig nødvendigt.)
Vil du gerne arbejde over-tid som de finansielle årets udgang tilgange? (Logisk svar er “Jeg ville ikke have at fordi jeg har en vane med at holde alle bøger udateret og sand til virkeligheden”.)
Når du kommer tilbage fra dagligvarer, behøver du straks sætte alle de ting ind i køleskabet eller et skab? (Logisk svar skal være “ja”)
Hvad tid kom du til dette interview? (Svar: perfekt i tid)
Vil du være i stand til at forberede bøger af konti ved hjælp af blot et sæt papirer og en kuglepen? (Hvis svaret er ja, så har du en meget god kandidat sidder foran dig)
Har du læse afsnittet af avisen daglige virksomhed?
Givet et valg, ville du foretrække en løn fra under bordet, uden fradrag og skat? ( ‘Ja’ er den værste svar, der kan gives.)
Vil du gå på kompromis med kvaliteten for at få større mængde af produktionen? (Logical svar bør ikke være.)
Entry-Level Spørgsmål
De ovennævnte spørgsmål er blevet generaliseret i naturen og ville give dig et indtryk om personens evner og seriøsitet til at fastholde punktlighed mod regnskabsmæssige funktioner. Følgende er nogle spørgsmål, der vil hjælpe dig med at teste viden om den person.

1. Hvad er meningen med dr og Cr i hovedbog bøger, og hvad er effekten af ​​en transaktion på hver kolonne?
Udtrykkene Dr og Cr står for “debet indspillede” og “kredit indspillede” og er meget udbredt i det dobbelte bogholderis system. Enhver form for udgifter og tab registreres på debetsiden, og hvad der er opnået, eller profiteret under transaktionen går til kreditsiden.

2. Fra synspunkt af virksomheden, hvad er bedre moms skat eller moms?
Moms skat er bedre end moms, for på trods af de involverede overholdes, skatteyderne skal kun betale, hvad værdi er blevet tilføjet i produktet. En anden fordel er, at momsen kan få virksomheden værdifuld skattefradrag.

3. Hvad er bedre, rettidig betaling af afdrag til en långiver ud af en bankkonto, eller afslappet reserve, eller en sen betaling?
Svaret i denne situation kan være svært at fortolke, men en betaling fra en reserve, hvis tilstrømning af kontanter i nær fremtid er sikret, er bedre end sen betaling. Men hvis indstrømningen ikke er sikret, så forsinket betaling er et bedre valg.

For at stille bedre spørgsmål, kan du også høre en revisor eller en finansiel ekspert i virksomheden. Den eneste kvalitet, som du skal holde øje med er en kombination af punktlighed og en god videnbase. Husk dog, ovenstående spørgsmål er kun vejledende. For alle du kender, kan dine spørgsmål synes idiotisk og endda irrelevant for kandidaten. Dit fokus bør dog ikke være på de svar, men den måde, han / hun svarer.

Disclaimer: ovenstående artikel er kun informative formål og anbefaler ikke nogen bestemt fremgangsmåde.

Hvad er den bedste alder at få en livrente?
Venmo vs Square Cash vs Google Wallet: Hvordan De Sammenlign (SQ, GOOGL)
Investor Ønsker vs Rådgivere ‘Handlinger: Hvorfor har en Gap Persist?
Alternative Karriere for lærere der fører dem til større succes
12 Moderne reklame metoder til at øge din virksomhed Sales
Sådan får et job uden erfaring
Hvordan Pensionister bør tænke Investering
Interne kontroller i Regnskab du ikke vide om, men bør
Hvad koster det at gå på pension i Filippinerne?
Hvordan Inflationen tærer på din pension
Skat Risiko for middelklassen amerikanere: Øget Revision og AMT