Jobsøgning: Højere Pay vs. Bedre Fordele

En af de bedste måder at sikre, at du er tilstrækkeligt forberedt på at gå på pension, er ikke at se på det helt løn, men at drage fordel af din arbejdsgivers fordele program. Læs videre for at finde ud af, hvad der kunne være til rådighed, og hvordan det kan hjælpe dig med at spare mere op til alderdommen.

Vælg dit job ved dens fordele Program

Medmindre lønforskellen er væsentligt, er mere løn ikke altid bestemme den bedste jobtilbud. Når man overvejer et jobtilbud, er det vigtigt at overveje hele pakken; dette omfatter løn, medicinske og dentale fordele, forsikringsdækning og pensionsordninger, hvorunder en medarbejder ville blive dækket.

Den Cafeteria Program

Valg af arbejdsgiver med de bedre cafeteria plan ydelser kan betyde færre out-of-pocket udgifter til medicinske og dentale behov samt bedre forsikring beskyttelse af dine pårørende. Cafeteria planer omfatter fordele såsom: Fleksible udgifter konti (FSAs): FSAs kan betale for en række medicinske eller afhængige pleje udgifter på et pretax basis. (Se Healthcare FSAs øge din personlige opsparing for oplysninger om FSAs.)
Medicinske og dentale fordele
Bistand til omsorgskrævende og vedtagelse
Sundhed bankbog (HSAs): HSAs tillader ansatte at betale for lægeudgifter på et pretax basis. (Lær om HSAs ved at læse Sundhed-y bankbog.)
Term livsforsikring dækning

For medarbejdere, lavere omkostninger out-of-pocket betyder flere engangs midler – disse kan føjes til din pension reden æg, øge din pensionsopsparing. (For mere indsigt, se svigtende helbred Kunne Drain din pensionsopsparing.)

Den Pensionering Program

Programmet pensionering planen er en vigtig del af din lønpakke og kunne bestemme den livsstil du har råd under din pensionisttilværelse. Ved gennemgang planerne for potentielle arbejdsgivere pensionering, overveje følgende:
Højere Løn Vs. Pensionering Plan

En arbejdsgiver, der ikke tilbyder en pensionsordning måske ikke være værd at overveje, medmindre lønnen der tilbydes, er sådan, at det vil give dig at komfortabelt tilføje bidrag til din reden æg. Disse bidrag skal være sammenlignelige med dem, der udbydes af andre selskaber med en pensionsordning.

For eksempel: Hvis potentiel arbejdsgiver A giver dig mulighed for at udskyde $ 16,500 til din 401 (k) plan på en pretax basis og giver dig et tilsvarende bidrag, mens potentiel arbejdsgiver B ikke tilbyder en pensionering program, men tilbyder en højere løn, overveje, om den højere løn er sådan, at det giver dig mulighed for at tilføje $ 16,500 til din reden æg, plus eventuelle beløb, du ville modtage for matchende bidrag, bidrag overskudsdeling og indkomstskatten, som du ville spare gennem løn udsættelse.

Resultaterne af din vurdering bør gøre valget let. (Hvis du vil vide mere, kan du læse Pensionering Planlægning: Bygning A Nest Egg.)

Defineret bidrag Vs. Ydelsesbaseret pensionsordning

Hvis potentiel arbejdsgiver A tilbyder en 401 (k) plan og potentiel arbejdsgiver B tilbyder en ydelsesdefineret plan, arbejdsgiver B er ofte det bedste valg.

Med en ydelsesdefineret plan, er din plan fordele ikke påvirkes af markedet ydeevne. I stedet er investeringsrisici bæres af din arbejdsgiver, og – medmindre din arbejdsgiver filer til konkurs og ikke er i stand til at finansiere planen – din pension er garanteret.

Nogle vil måske hævde, at ved naturen, ydelsesbaserede pensionsordninger er risikable givet sandsynligheden for arbejdsgiveren er ude af stand til at finansiere planen. Men disse planer beskyttet af Pension Benefit Guaranty Corporation (PBGC), og mens dine fordele kan reduceres, er du garanteret at modtage et minimum af dine lovede ydelser. (For mere om dette, koge pension garanti Corporation redninger Planer og er din ydelsesbaserede Pension Plan Safe?)

Med en 401 (k) plan, du accepterer ansvaret for investeringsrisikoen og eventuelle tab som følge af markedsudsving.

Vælge mellem to bidragsbaserede pensionsordninger

Hvis du forsøger at vælge mellem to arbejdsgivere, der tilbyder bidragsbaserede pensionsordninger, kigge efter følgende funktioner:
Garanteret Bidrag: Penge-køb pensionsordninger og target-benefit planer omfatter garanteret bidrag funktioner. Som sådan, er arbejdsgiveren mandat til at yde bidrag til planen hvert år, så længe planen fastholdes eller være underlagt strenge straffe. Overskudsdelings- planer omfatter ofte diskretionære bidrag funktioner, hvilket betyder, at arbejdsgiveren ikke er forpligtet til at finansiere planen hvert år. Dette gør de penge-køb og target-pensionsordninger mere attraktive end en overskudsdeling planen. Der er undtagelser fra denne generelle regel, som arbejdsgiver ikke har mulighed for at inkludere et obligatorisk bidrag funktion i sin overskudsdeling.

Løn Udskydelse og matchende Bidrag: Hvis begge planer omfatter en løn udskydelse funktion, check for at se, om der er et loft på det beløb, der kan udskydes andet end den lovbestemte grænse. For eksempel kan arbejdsgiveren begrænse udsættelser til 10% af kompensation. Hvis det er det du vil udskyde alligevel, er det ikke et problem, men hvis du gerne vil udskyde mere end dette beløb, kan planen være for restriktiv for din pension behov. Check for matchende bidrag samt, for at se, hvilken plan giver det højere tilsvarende bidrag beløb. (Hvis du vil vide mere, kan du læse Making Løn udelukkelse Bidrag – Del 1 og Del 2.)

Vælge mellem en kvalificeret plan og en IRA-Based Plan
Kvalificerede planer omfatter normalt fordeling-begrænsning funktioner, der kan tvinge dig til at forlade de midler uberørt indtil du går på pension eller skifte arbejdsgiver. Dette kan være en god funktion, fordi det forhindrer fjernelse af midler fra reden æg for ikke-nødvendigheder. IRA-baserede planer, såsom SEP IRAS og SIMPLE IRAS, har ingen distributions- begrænsninger, hvilket betyder, at udbetalinger fra fonden er tilladt. Andre funktioner, såsom bidrag grænser og kreditorbeskyttelse, bør overvejes, hvis du skal vælge mellem de to.

Hvis du vejer to arbejdsgivere og hverken en tilbyder en pensionering program, kan du overveje at kigge andetsteds eller afgøre, om kompensation pakke vil give dig mulighed for at finansiere dine egne pensionskonti, såsom traditionelle IRAS, Roth IRAS, skat-udskudte livrenter og andre besparelser programmer. (For mere om valg af pensionsordninger, seeWhich pensionering planen er bedst?)

Facit:

Husk, at din samlede kompensation beskæftigelse ikke er begrænset til din løn. Der skal tages hensyn til ydelser såsom cafeteria og pensionsydelser.

Hvis du ønsker at få en god forståelse af en potentiel arbejdsgivers fordele pakke, bede om en kopi af den sammenfattende plan beskrivelse (SPD). SPDsare leveres normalt til nuværende eller tidligere ansatte og modtagere; men hvis denne arbejdsgiver har en god pakke, og du er en imponerende kandidat, kan arbejdsgiveren være villig til at gøre en undtagelse på dine vegne.

Hjælp til Low Income Home Buyers
Wealthfront Anmeldelse 2016: Gebyrer og Investment Fakta
Typer af investeringer
Reklame Ideer til skole
Law Dictionary – Ordliste og betydninger af Juridiske vilkår
Fordele og ulemper ved at købe et hus med Cash
Hvad er en Bargain og Salg Deed?
Forretning Analyst Interview Spørgsmål
5 vigtige råd gæld for de arbejdsløse
Finansiel rådgivning til Stop Afskærmning
Tre Stadier af pensionering: A Sådan Guide Plan for Them