HR Interview Spørgsmål

En HR interview er en vigtig del af rekrutteringsprocessen, og kan udgøre en udfordring for nogle. Derfor har vi sammensat en liste af spørgsmål og svar i denne artikel, for at hjælpe dig med at forberede det samme, og få det job, som du altid har ønsket du havde.
Interviewet foretaget af HR i et selskab er en af ​​de vigtigste og mest afgørende runder af ansættelse i enhver organisation. Så børstning op på din faglighed og forberede dig selv for denne runde på forhånd ville være en god idé. Mens vender HR, bør du ikke foregive at være, hvad du ikke er, som din virkelige selv nemt vil blive reflekteret fra dit kropssprog. Besvarelse spørgsmålene trygt og høfligt er nøglen til klare sig godt i mødet. Vi føler, at din forberedelse ville blive yderligere hjulpet, hvis du havde en generel idé om de spørgsmål, der normalt stilles i disse interviews.

Sandsynlige Spørgsmål i en HR Interview

Fortæl mig om din uddannelse og personlige interesser
Beskriv dine personlige oplysninger, uddannelsesmæssige kvalifikationer og karrieremål ved at svare på dette spørgsmål.

Hvad er dine stærke og svage sider?
Denne ene test om du er bevidst om dine stærke og svage sider. Giv en ægte svar på dette spørgsmål, for at skabe et godt indtryk.

Hvorfor tror du, du skal vælges til dette job?
Dette spørgsmål vil teste din tillid på dine færdigheder og viden. Besvare dette spørgsmål ved at sige, hvordan du vil være i stand til at gøre retfærdighed til den position, og til gavn for organisationen.

Hvad er dit drømmejob?
Denne ene vil teste, om du virkelig er interesseret i det job, du har søgt om. Beskriv det job, som du søger som din ønskede eller drømmejob.

Hvor ser du dig selv fem år fra nu?
Dette er et af de spørgsmål, hvorved intervieweren kan udlede dine karrieremål og planer, du har foretaget for din fremtid. Svaret på dette spørgsmål hjælper intervieweren forstår hældning og interesse kandidaten. Beskriv dine mål og oplyse, hvordan dette job vil hjælpe dig med at nå dem.

Hvorfor har du træde tilbage fra dit tidligere job?
Mens besvarelsen af ​​dette spørgsmål, forklare, hvordan dette selskab har mere potentiale til at støtte din karriere vækst end den foregående.

Nyder du at arbejde i et team?
Dette spørgsmål vil gøre det muligt for intervieweren at vide, om du kan justere med dine teammedlemmer, og arbejde med dem tæt til virksomhedens succes. Giv en ægte svar og begrundelse.

Tror du, du er overkvalificeret til dette indlæg?
Mens besvarelsen af ​​dette spørgsmål, forklare, hvordan din uddannelse er korrekt og relevant for stillingen. Hvis du er desperat for at få jobbet, så skal du sige nej til dette spørgsmål.

Er du åbner for at arbejde for organisationen i sine kontorer uden for byen og i udlandet?
Dette spørgsmål lader intervieweren vide, hvor engageret og interesseret du er imod jobbet. Svar henhold til dine personlige præferencer.

Er du åben for at lære nye teknologier og koncepter på arbejdet?
Dette spørgsmål bliver bedt om at vide, om kandidaten kan lide at opnå ny viden og opdatere sine evner som pr de skiftende tider. Vis din iver efter at lære nye teknologier som et svar på dette spørgsmål.

Hvordan tror du bør adfærd en medarbejder være i hans kontor?
Dit svar på dette spørgsmål vil hjælpe intervieweren forstå, hvis du er disciplineret. Forklar hvorfor skal følges arbejdsplads etikette og regler, og hvordan en medarbejder skal opføre sig.

Hvad er dine hobbyer og særlige interesser?
Dit svar vil skildre det, der interesserer dig ud fra akademikere og din karriere. Da virksomheder i disse dage foretrækker at ansætte folk succesfulde på mange fronter, det er et meget vigtigt spørgsmål for interviewet. Giv oplysninger om dine passioner i livet.

Ovennævnte spørgsmål og svar er for freshers og erfarne kandidater, ens. Spørgsmålene kan også variere fra den ene organisation til en anden som pr deres sæt retningslinjer. Arbejd hårdt og jage dit drømmejob!

Top 10 fejl skal undgås på din 401 (k)
Sådan Handel i Globale Foreign Exchange Market
Etsy: Hvordan Etsy aktiekurs Rose 53% i 6 måneder
Betydning af Void fra begyndelsen i lov
De 7 mest inspirerende Graduation Taler af vores dag
Kan Brasilien Vind en guldmedalje som en investering?
Tips om at købe en Beach Condo i Puerto Rico
Hvad er straffende skader?
Tips om, hvordan du kan deltage den rigtige Career netværksmøde
Hvem Er Driving Ford Motor ledelse Team? F.
Rådgivere: Nå Kunder Gennem Hashtags