Forretning Analyst Interview Spørgsmål og svar

Følgende artikel giver nogle almindelige spørgsmål og svar, som vil være yderst nyttig for alle de mennesker, der vises for en business analytiker jobsamtale.
At komme med spørgsmål, der er bundet til at blive spurgt er ikke let, da jobbet beskrivelse af en virksomhed analytiker varierer fra selskab til selskab. Men det meste af tiden, en business analytiker er den, der sørger for, at en given virksomhed problem / projekt / koncept håndteres effektivt, og søges de bedst mulige løsninger for det samme. Med andre ord, han / hun sikrer en jævn management forretningsproces. Det er også hans / hendes job at identificere de områder i erhvervslivet, hvor forandring er påkrævet, at overse, når disse ændringer er foretaget, og at overvåge, hvordan de hjælper med at gøre virksomheden rentabel. Han / hun har brug for at have fremragende kommunikation og tekniske færdigheder sammen med skarpe business intelligence. Spørgsmålene teste de potentielle kandidater på alle disse områder. Nævnt nedenfor er en liste over den sandsynlige regelmæssige såvel som tekniske spørgsmål og svar, sammen med nogle nyttige tips.

Interview spørgsmål

✦ Fortæl os om den slags job ansvar, du håndteret i dit tidligere job.

✦ Hvad ifølge dig er nogle af de færdigheder, der kræves for at være en god forretning analytiker?

✦ Lad os tage en hypotetisk situation, hvor to virksomheder fusionerer. Hvad vil du foreslå så denne sammensmeltning finder sted gnidningsløst?

✦ Beskriv den vanskeligste business problem, du har arbejdet på i din karriere. Hvad analyse gjorde du gør det, og hvad var dine forslag eller anbefalinger til at løse det?

✦ Hvordan vurderer du din virksomhed kommunikationsevner? Kan du give os et eksempel, hvor du fungerede som et bindeled mellem udviklingsteamet og kunden med henblik på erhvervslivet præciseringer?

✦ Ud af alle de business intelligence (BI) værktøjer, som Business Objects, krystal rapporter osv, hvordan kan du bestemme hvilken der skal bruges?

✦ Har du nogensinde skrevet nogen brug-case specifikationer? Beskriv hvordan gik du om dem?

✦ Beskriv ‘alternativ flow’.

✦ Tror du, at use cases er funktionelle krav? Forklar i detaljer.

✦ I tilfælde af brug-sag specifikation, tror du der skal være et bestemt antal trin / sider?

✦ Hvad er “push back” i form af erhvervsbrugere?

✦ Hvilken rolle spiller af en virksomhed analytiker i processen test?

Ud over disse, kan du blive bedt om tekniske spørgsmål om en lang række emner, såsom UML modellering, Rational Unified Process, Risk Management, data kortlægning, GAP analyse, SDLC metoder, UI design, Sporbarhed Matrix, interface / Integration kortlægning, vandfaldsmodel, og Prototyping Model.

For at besvare disse til det bedste af dine evner, gøre brug af så mange praksis tests og quizzer som muligt. Undersøgelser har vist, at praksis tests og quizzer hjælpe med at forbedre forståelsen samt tilbageholdelse beføjelser kandidaterne. Dette hjælper meget at svare på spørgsmål under interviewet.

Flertal af virksomhederne vurderer de forretningsmæssige analytikere på grundlag af, hvor korrekt de besvarer spørgsmålene, hvor hurtig de er i deres svar, og hvor omfattende deres svar er. For at opfylde alle disse kriterier, bør du have et indgående kendskab til alle de faktuelle oplysninger om et flertal af de emner. Den bedste måde at opnå dette er ved at studere hver eneste svar i de mange valg praksis prøver i detaljer, herunder både de rigtige og forkerte indstillinger. Du skal have en grundig forståelse af, hvorfor en bestemt svar er rigtigt og det andet forkert.

Senior Business Analyst Interview Spørgsmål og svar: Prøver

✦ Spørgsmål: Hvorfor er du overvejer jobskifte?

✦ Svar: Mens besvare sådanne spørgsmål, så sørg for, at du ikke siger nogen negative ting om din arbejdsgiver, da det vil give et meget dårligt indtryk. I stedet kan du svare ved at sige, I mit nuværende selskab, er der ikke udsigt til vækst. Jeg ønsker ikke at blive stagneret og besluttede at gå videre til nogle organisation, hvor rigelig vækstmuligheder er tilgængelige.

✦ Spørgsmål: Hvorfor skal vi vælge dig over de andre kandidater, der har ansøgt om dette job?

✦ Svar: Mens beskrive dine styrker, give eksempler fra din tidligere erhvervserfaring. Du kan sige ting som, Min største styrke er, at jeg udnytter mine ressourcer, herunder de mennesker, der arbejder for mig, meget godt. Ligesom i mit tidligere selskab, da vi arbejdede på et meget vanskeligt projekt, identificerede jeg hvilke af mine medarbejdere havde kapacitet til at håndtere en bestemt form for arbejde og uddannet dem i overensstemmelse hermed. Når du beskriver dine svagheder, forme dem på en sådan måde, at de fremstår som styrker. For eksempel kan du nævne ting som, jeg nogle gange blive så fanget i mit job, at jeg glemmer jeg har et socialt liv.

✦ Spørgsmål: Tror du, at en virksomhed analytiker skal have domæne ekspertise?

✦ Svar: Hvis du ikke har noget domæne erfaring, så ved at svare på dette spørgsmål, lægger vægt på dine hurtige læring færdigheder, fremragende forskning færdigheder og evnen til at tilpasse sig. Det er okay ikke at have et domæne ekspertise, men vise din entusiasme for at få det i fremtiden.

Her er håbet, at disse vil hjælpe dig, når du går til interviewet. Når det kommer til jobsamtale spørgsmål, holde et åbent sind som noget kan blive bedt om. Også være positiv, svare ærligt og trygt, smiler meget, og børste op alle de tekniske begreber grundigt, og du vil helt sikkert klinke den eftertragtede job. Held og lykke!

Fee-Only Finansielle rådgivere: Hvad du behøver at vide
Strategier at gå på pension i udlandet og syv lande til at overveje
Hvorfor Sorte Studerende Lad College med mere gæld
BNP vs GPI
Forsikring til din iPhone: Hvilke politikker er det værd?
Vær venligst opmærksom på dette fremragende behov Analyse Skabelon
Gavn Anmeldelse 2016: Gebyrer og Investment Fakta
I rem Kompetence: Betydning og Eksempler
I pensionssystemet i Arizona
VBMFX: Oversigt over Verdens største Bond Mutual Fund
Pension Vesting: Alt du behøver at vide