Fælles Interview Spørgsmål og Sådan Svar

Hvis du er ved at deltage i et interview, så kan det være en god idé at være forberedt på de mest almindelige spørgsmål, der er stillet på dem. I denne artikel giver vi dig en liste over sådanne spørgsmål og deres egnede svar.
Hvis du er ved at forberede et interview, så ville du være opmærksom på, at du vil være målet for et bombardement af spørgsmål. Det er altid i din bedste interesse at være forberedt med svarene på de mest almindelige spørgsmål, som du kan forvente, så du ikke er lamslået på ethvert givet tidspunkt. I denne artikel giver vi dig svarene til nogle af de mest almindelige spørgsmål og en liste over andre spørgsmål, som du kan forvente at blive spurgt.

Ofte stillede spørgsmål og deres svar

Der er nogle spørgsmål, der dukker op på hvert interview, at du går efter, så meget, at de fleste mennesker har en tendens til at gentage det samme svar papegøje ligesom ved hver jobsamtale. Husk, at at svare på spørgsmål i interviewet, den ene ting, der vil holde dig i god stedet er ærlighed. Enhver potentiel arbejdsgiver, der bruges til at interviewe folk kan kigge forbi smiger og kigge gennem nogen bluff. Undgå lyver eller fluffing op dit CV med, hvad du tror vil forbedre dine chancer på at få jobbet.

Fortæl os noget om dig selv.
Fremhæv dine unikke evner og hvad der gør dig perfekt til jobbet. Svaret på dette spørgsmål vil undersøge for de ansatte, uanset om du er egnet til jobbet. Svar på spørgsmålet under hensyntagen til den virksomhed og den profil, de er på udkig efter.

Hvor ser du dig selv fem (eller x) antal år fra nu?
Begræns dine svar til strengt faglige ambitioner. Fortæl dem, hvor langt foran du ser dig selv i dine karriereplaner og hvilken slags arbejde, du gerne vil gøre. Svar på spørgsmålet på en sådan måde, at det passer modellen af ​​den virksomhed, du anvender til, så de ser dig som en langsigtet perspektiv for organisationen.

Hvorfor tror du, du er egnet til denne særlige opgave og hvorfor du ønsker at arbejde for vores organisation?
Undgå smiger og overdrivelse af resultaterne af virksomheden. Gør dit hjemmearbejde om virksomheden og give konkrete eksempler på, hvad man vil om virksomheden, og hvorfor du mener, at dine evner gør dig perfekt til jobbet. Nævne tal og statistikker mens du gør det kan skabe et godt indtryk på arbejdsgiveren, men på samme tid over at hengive sig til tal kan gøre det ud som du forsøger at vise. Vær ærlig om dine evner.

Hvorfor har du afslutter dit tidligere job eller hvorfor du ønsker at forlade dit nuværende selskab?
Lad svaret være sandt, men spille om detaljerne. Hvis du stadig arbejder og kigger ud efter et nyt job, kan du sige, du søger ud for bedre muligheder. Undgå badmouthing din virksomhed, hvis dit tidligere job var en smertefuld oplevelse for dig. Dette blot gør du ser illoyal. Dette spørgsmål er et indblik for arbejdsgiveren i dit tidligere erhvervserfaring.

Hvad er dine andre interesser og hobbyer?
Medtag disse interesser, der kunne også fremvise dine kvaliteter og evner. Alt lige fra klasser, som du har taget til interesser i sport og fritidsaktiviteter kan have en positiv indvirkning på din intervieweren forudsat du besvare spørgsmålet godt. Det skal afspejle, at de kvaliteter, du bruger i disse aktiviteter kunne være til hjælp på arbejde så godt.

Hvad ville du klassificere som dine største styrker?
Venligst holde sig til dem, der anses for vigtige i et professionelt miljø. Nævn kvaliteter som at være en holdspiller, problemløser, en person, der kan komme med out-of-the-box løsninger til ting, osv

Hvad er dine svagheder, og hvordan kan du prøve at overvinde dem?
Svaret på dette spørgsmål ligger i at tage den midterste sti. At være helt ærlig, kan ikke være en god idé, og på samme tid, hvis du ligger og sige, at du er uden svaghed, vil du straks bort som en potentiel kandidat. Statslige mangler, som ikke helt kan kategoriseres som en fejl, men på samme tid besat om det samme kan betragtes som en svaghed. Det vil vise, at du er ærlig og ved, at der er en tynd linje mellem en styrke og en svaghed.

Er du en holdspiller? Hvordan ville dine kolleger beskrive dig?
Må ikke forkæle i selvros eller besvare dette spørgsmål i en selvstændig nedsættende måde. Projekt en positiv holdning og gentage et par ting folk har sagt om dig tidligere.

Hvor meget løn er du forventer?
Selv hvis du ved, hvad løn forvente, kan besvare først være en forkert bevægelse. Vær sikker på at forske grundigt, hvad en person med din oplevelse skal betales. Undgå at besvare spørgsmålene i specifikke. I stedet give dem en vifte af, hvad din forventede løn er. Hvis du er sikker på hvad tal du bør få, så bør du helt sikkert gå efter det og fremsætte din efterspørgsel.

Andre Almindelige spørgsmål Hvad synes du har været din største bedrift i din arbejdskarriere?
Hvad var dine ansvarsområder på tidligere job?
Hvad har den største udfordring i dit arbejdsliv været?
Hvad forventer du fra en boss, og hvordan ville du håndtere problemer med en overlegen?
Hvad har du lavet siden du afslutte dit sidste job?
Er du god til at håndtere stress og pres, og arbejder du godt under stress?
Hvad er de ting, der motiverer dig til at gøre det bedre på arbejdet?
Hvad er du brænder for i livet?
Hvad gør folk tæt på dig påpege som dine fejl?
Hvis du får mulighed for at genopleve dit liv, ville du gøre det og hvorfor?
Tror du, at succes bør vurderes på grundlag af mål?
Hvad er det ved dette job, der gør du ønsker at søge stillingen?
Tror du, med dine legitimationsoplysninger og erfaring, du er overkvalificeret til dette job?
Er du villig til at rejse eller flytte?
Hvis du bliver ansat, hvor længe ville du forvente at arbejde for os?
Hvis du havde den økonomiske sikkerhed er nødvendig for at gå på pension lige nu, ville du?
Har du nogensinde blevet bedt om at træde tilbage fra en position?
Hvilken slags relationer vil du dele med dine kolleger på din tidligere virksomhed?
Hvad tror du ville være drømmejobbet?
Hvad ville skuffe dig om et job?
Hvad ville du mærke som din ledelsesstil?
Hvad har du lært af de fejl, du har foretaget på tidligere job?
Hvad ville du se efter i en person, du er leje for denne holdning?
Hvad ville du beskrive din arbejdsmoral?
Har du spørgsmål, du gerne vil spørge os?
Nu ved du, hvad de kan forvente fra et interview. Bare være parat med dine svar og bevæbnet med selvtillid og selvsikkerhed, vil intet kunne stoppe dig.

Frihandelsaftale eller Fair Trade – hvoraf den ene er virkelig bedre?
3 grunde Hvorfor Mobile Homes vinder popularitet
Forex Day Trading System
11 Social Security lommeregnere værd at bruge tid
Beregning nuværende og fremtidige værdi af livrenter
Forskellige Karriere i Fashion
Er det bedre at gå på pension i en Red stat eller en Blue stat?
7 Bedste og velegnet Karriere for INFJ personlighedstyper
Hvor Latterligt Kontroversiel Can Tv reklamer få?
FHA lån: en mulighed for fremstillet hjem, Too
God kredit? Prøv dette kreditkort Alternativ