En bedre forståelse af hvad Variabel Universal livsforsikring er

En vis humorist engang definerede forsikring som, »En politik, som efterlader dig fattig i hele dit liv, men gør du dør rig!VENTETIDEN. Men i modsætning til ovenstående opgørelse, der er en blå himmel i form af variable universelle livsforsikring.
Variabel universelle livsforsikring (VUL) er synonymt med udtrykkene »beskyttelse død fordel” og “bygning kontantværdi«. Men enhver fordel kommer med sin andel af komplikationer. Det er kun dem, der har en dyb forståelse af aktierne og aktiemarkedet, kan med held kontanter på frynsegoder af denne politik. Efter alt, forsikring kræver en dyb undersøgelse af passiverne. Der er en række investeringsmuligheder tilbudt, sammen med denne politik. Præmien beløb kan investeres i en hvilken som helst af de tilgængelige muligheder. Det kan gøres på individuelt niveau, hvilket er den anbefalede måde, eller ved at bruge professionel hjælp til aktivallokering.

Introduktion

Variabel universelle livsforsikring er en form for investering mulighed, der genererer en kontantværdi, sammen med at give livsforsikring. Dens funktion svarer til en investeringsforening. Således kan der være ulige eller »variabel« fordeling af investeringen. Der er en stor grad af fleksibilitet med hensyn til muligheden betaling. Variationen kan være så differentieret som ingen betaling for en vis periode til et maksimumsbeløb, som defineret af Internal Revenue kode for livsforsikring. På den anden side, en rutine hele livsforsikring kræver, at du betaler faste præmier regelmæssigt.

WorkingThe præmiebeløb, betaling frekvens, og det forsikrede beløb bør besluttes før vælger VUL.
Den føderale lovgivning giver mulighed for visse skattemæssige fordele, som kan optimeres ved at fylde Option ‘B’ form, hvilket ikke vedrører en Modified Endowment Kontakt (MEC).
Der bør ikke være knyttet strenge som ægtefælle dækker, beskyttelse børn eller handicap dækning, lige fra starten af ​​dit liv forsikring formular signering. Disse kan integreres senere, afhængigt af forsikringstagerens valg.
Politikken er generelt bedre, hvis det giver højere tilbagekøbsværdi. På ethvert stadium af den aftale, så sørg for, at du får hver eneste forespørgsel afklaret fra den pågældende myndighed.
Fordele Det tilbyder en stor fleksibilitet med hensyn til betalingerne. Der er ingen skat belastning på denne type, så længe det indebærer en politik.
Der er et bredt udvalg af investeringsmuligheder fra høj risiko og højt betalte midler, til lav risiko og lav-retur muligheder.
Det giver dig en sikker økonomisk mulighed for at falde tilbage på, i tilfælde af en tidlig død af en forsikret slægtning eller familiemedlem.
Det kan investeres i uddannelse af dine børn eller afdelinger, og også gør dem berettiget til føderale fordele.
Pengene kan også anvendes som en pensionsindkomst option, eller VUL kvalifikation kan også medvirke til at reducere skat på fast ejendom ved at udgøre en livsforsikring tillid.
Cons Disse dæksler er ofte prissat meget højt.
Du skal have et godt kendskab til markedet og dets operationer at høste maksimale fordele. Derfor kan sådanne virksomheder tilbyder begrænsede konti kun for en erfaren person.
Således dine behov og ressourcer skal analyseres, så denne forsikring kan være en gavnlig investering for dig.

En liste over alle de lande, der har diktatoriske regeringer
Software Test Interview Spørgsmål og svar
5 Penge Secrets De rige og sparsommelig Allerede Know
En Layman Guide om hvordan man overlever en recession
Indkøbsordre Sample
De største risici ved at investere i Berkshire Hathaway Stock (BRK.B)
3 grunde til ikke at købe huse Just for Pris Spekulation (FNMA)
Budget Uden Blowing Off Your Friends
Gode ​​muligheder og karrieremuligheder for healere
Hjælp Mine dagpenge Running Out
Credit Score Ratings Chart