Bedste kortsigtede investeringer for 2012

Her er en kort, men omfattende, forklaring på nogle af de bedste kortsigtede investeringer for 2012, som kan løse dine likviditetsproblemer i den nærmeste fremtid.
Som pr Internal Revenue Service (IRS), kortsigtede investeringer består af anfordringskonti i et selskab eller en person, der modnes, udløber, likvidere eller nå en ende på bortfald af en periode, på højst 12 måneder. Nu dette kan være den officielle definition, men for os, det betyder blot, et investeringsselskab, der har en kortere periode af modenhed og likviditet, et sted mellem 1-5 år og 7 i nogle tilfælde. Da vi har skåret ned tidsperioden af ​​investeringen til en kortsigtet, er antallet af investeringer kanaler betydeligt faldet ned. Men dem, der er kortsigtet karakter er forskellige nok.

Karakteristik af kortfristede investeringer

Følgende er nogle af de fælles karakteristika og fælles træk ved investeringer til en kort periode. Sådanne investeringer, på et gennemsnit, har en periode, der spænder fra 1 til 5 år og i nogle tilfælde endda 7 år.
Sådanne investeringer har en gennemsnitlig forrentning på omkring 5% til 9%, med de fleste investeringer kanaler giver omkring 6%. Anden end at, at investeringsafkast for aktier, optioner, råvarer og guldbarrer er uforudsigelig; det kan være mere end 100% eller det kan endda være negativ til tider.
Disse investeringsmuligheder har normalt en engangsbetaling eller et par af dem, ville dette være din oprindeligt investerede princip.
Investeringer kan opdeles på højrisiko-investeringer og mellemstore risiko investeringer. Der er meget få udvalgte, der tilbyder en nul-risiko for afkast.
Sidst men ikke mindst, tommelfingerregel er, at jo mere du investerer, jo bedre ville være dit investeringsafkast og den indre værdi, hvis du investerer smart selvfølgelig.
Det skal bemærkes, at virkelig korte investeringsfonde ikke tilbyder en garanteret mindste klausul afkast, og i stedet afkastet afhænger helt af den portefølje, marked og økonomi ydeevne. Et eksempel er investeringsforeninger.
I tilfælde af længere perioder, såsom 5 til 7 år, tilføjes en klausul garanteret mindste afkast, hvilket betyder, at du vil komme tilbage alle dine princip investerede beløb, plus et afkast af investeringen på omkring 5-7% og i tillæg til den en bonus, der afhænger af porteføljen, marked og økonomi ydeevne.
De lastning gebyrer og provision på disse investeringer er normalt meget lav, op til 1-2%, men i nogle tilfælde, kan det gå op med omkring et par numre, men i det hele, ville det forblive lav.
Bedste kortsigtede investeringer for 2012

Følgende er nogle af de vigtigste og bedste veje, hvor du kan ‘parkere’ dine investeringer i en kort periode. Tag et kig:
Højrisiko kortsigtede investeringer
investeringer med høj risiko er dem, hvor en menneskelig fejl eller fejl i din beregning eller en anden fejl i dom kan få dig til at miste hele beløbet. Men på samme tid, kan en stor beslutning for købet gøre en heftig fortjeneste for dig. Stock Market: Et aktiemarked er et godt sted at gøre en meget risikabel, men beregnet fortjeneste. Angiv din egen risiko, da sandsynligheden for at tabe penge er høj. Derfor daglig forskning og opdatering på bestandene, hvor du investerer i er nødvendig. Jeg vil også anbefale dig at ignorere den “flere jo bedre” reglen i denne. I det volatile marked scenario, der kunne karakterisere 2012, kun investere i solide aktier, som har en sund økonomisk basis.
Bullion: Den anden strålende mulighed er guld eller sølv guldbarrer. En sådan guldbarrer kan købes i regeringen præget form, og kan også bringes i form af certifikater. Ligesom i tilfældet med aktier, skal du se salg og købsprisen. Men lige nu guld har toppet allerede, og falder hurtigt som nu. Det er et sælgers marked lige nu, vente med at investere i guld, indtil prisen er faldet ned nok og begynde at stige igen.
Medium Risk Investeringer
Der er nogle investeringer i form af fonde og ordninger, hvor alt hvad du skal gøre er at sætte i din investering, læne sig tilbage og nyde. Hvad gør disse investeringer stor er den kendsgerning, at de forvaltes af førende forvaltere og afkastet er faste og forsikrede indtil en vis grad. Bortset fra det, der er profit sharing og bonus fordele, som er afhængige af udviklingen i porteføljen, markeder og den generelle økonomi. Jo bedre de økonomiske resultater, jo bedre er det afkast, du ville modtage. Midler: Der er nogle professionelt forvaltede midler såsom fælles gensidige fund, livrente kontrakter, Short-Term Investment Funds (Stif), kollektive investeringsordninger (CIS), etc. Alt du skal gøre er at investere nogle penge i disse planer, sidde tilbage og nyde afkast. Det bedste ved disse investeringer er, at de har en temmelig god, fast rente på afkast over investeringerne. Bortset fra det, har du også gavn af bonus og overskud opnås ved en meget vel udføre portefølje. Ulempen er, at det beløb, som du vil være nødvendigt at investere er temmelig stor.
Obligationer og Obligationer: Bortset fra aktie og fælles lager, virksomheder og selskaber også bruge nogle instrumenter og værdipapirer såsom obligationer og obligationer. Begge disse obligationer og obligationer er “i-skylder-du-instrumenter, hvor, du ville have til at deponere visse beløb med virksomheden og lad interesse samle sig på det. Hele beløbet returneres derefter ved udløb. Bemærk, at nogle af disse værdipapirer handles offentligt via børser.
Lav risiko kortsigtede investeringer
Nu disse er dem, hvor der er ingen eller meget lav risiko. Sådanne investeringer er generelt givet, og der genereres af regeringen og anerkendte banker. Regeringen Forudsat: Den bedste regering givet investering kanal til at investere i en kort periode er statsobligationer, som er udstedt af staten, og føderale regering og i nogle tilfælde af afdelinger såsom skatkammer og forsvar. Disse obligationer og certifikater har en periode på omkring 5 år, og de har tendens til at tilbyde rigtig godt afkast af investeringen.
Bank Forudsat: Bank forudsat investeringer omfatter nogle indlånsbeviser I-Owe-You instrumenter såsom obligationer, aftaleindskud, tilbagevendende konti og langvarig cash back planer. Sådanne investeringsmuligheder giver et sikkert afkast, og det er en fantastisk måde at udnytte kontanter, som ligger rundt.
Personligt vil jeg anbefale dig at vælge de mindst farligste dem først, efterfulgt af dem, der har en middel risiko. Hvis du ikke har erfaring, tillid og viden af ​​bestanden eller guldmarkedet, vil jeg anbefale, at du lærer først, da disse markeder er meget hurtige, ændre klog og yderst dynamisk, hvilket øger din risiko for at tabe penge.

Lang sigt rate lån: Er De det værd?
Subprime Auto Lån: Hvad låntagere bør vide
Hvad er Cost Per Action Reklame og Derfor bør du vælge det
Sammenligning af en 30-årig kontra en 15-års lån
Hvor Latterligt Kontroversiel Can Tv reklamer få?
Hvad kan du gøre med en juridisk embedseksamen?
Oplysninger om Secured Business Credit Cards
Forex Day Trading System
Iørefaldende reklameslogans
9 Places rådgivere bør tjekke på Client Skatteformularer
Marketing Vs. Reklame: de to begreber er markant forskellige