5 Ultra-rige mennesker, der lever under deres midler

Warren Buffett og Mark Zuckerberg er muligvis de ultra formuende privatpersoner mest berømte for deres sparsommelige udgifter omdømme.

På trods af hans anslåede nettoformue på milliarder $ 62, har Buffett boede i samme Nebraska hjem, han har købt mere end 50 år siden for en simpel $ 31,500.I mellemtiden, Facebook grundlægger nu ejer en $ 7 millioner Palo Alto ejendom (del af hans anslået $ 42 + milliarder nettoformue), men han kører også en meget uhøjtidelig, groft $ 30,000 Vollkswagen GTI (han brugte til at eje en lige så entry-level Acura).

Det rejser spørgsmålet, hvorfor? De luksusforbrug et bundløst bank balance råd er egentlig kun begrænset af fantasien. (At forestille sig et par mere, se 5 Aktiver Only The Ultra Rich har råd til.)

Selvfølgelig, jo mere du tjener, jo højere dit forbrug kapacitet, men uanset hvor du sidder på indtjeningsevnen skala, indkomsten-til-udgifter forholdet skal forblive i skak. Bare spørg Rihanna, som erklærede sig “effektivt konkurs” tilbage i 2009, takket være dårlig ledelse (hun hævdede) ved hendes revisor – der lod hende formøble midler på et hus og andre udgifter, udtyndet hendes $ 11 mio kontante reserver ned til $ 2 millioner i årets udgang, opkrævet Barbados pop prinsesse.

Det vil sandsynligvis ikke nogensinde ske til disse fem utrolig velhavende celebs kendt for deres velovervejede udgifter vaner.

1. Sir Paul McCartney

Net Worth: $ 1.2 milliarder

Den rockmusik legende sigende sendt fire af hans fem børn til de offentlige skoler i stedet for private skoler, hvis kostbare undervisning han kunne nemt have givet. Det gjorde ondt aldrig hans datter, Stella, hvem der siden opstået som en stjerne modedesigner. Da manden engang berømt skrev, “I do not care for meget for pengene / Penge kan ikke købe mig kærlighed”, og tilsyneladende er det ikke nødvendigt for at få en ordentlig uddannelse.

2. Jay Leno

Net Worth: 350 mio $

Leno kan have en af ​​de mest imponerende bil samlinger på jorden (mindst 130 er parkeret i hans garage), men det viser sig ikke en dime af hans “Tonight Show” indkomst blev brugt til at erhverve nogen af ​​dem. Han sigende lavet omkring 350 mio $ i løbet af sin 17-års sene tørn, og har ikke rørt noget af det. Hans lommepenge blev faktisk tjent gennem stand-up forestillinger.

3. Dave Grohl

Net Worth: 260 mio $

Han trommede sig vej til mega rigdom i grunge band, Nirvana, men Foo Fighters frontmand er kendt for at være en af ​​de mest jordede berømtheder rundt. Han rygter om at være bange for at løbe gennem hans mega millioner, da han har ingen uddannelse (ikke engang en studentereksamen) at falde tilbage på. Han lykkeligt fører et gennemsnitligt forstæder livsstil med sin kone på 11 år og to børn.

4. TYRA BANKS

Net Worth: 90 millioner $

“Jeg er sparsommelig,” den “Amerikas Next Top Model” host engang fortalte The New York Times. “Jeg har altid været sådan. Da jeg var ung, ville min mor give mig min ydelse, og jeg vil skalle lidt hver uge og har nogle til overs. ” På trods af hendes imponerende økonomisk succes, Ms. Banks har på ingen måde opgivet sine sparsommelige måder. Hun har råd toiletartikler dyppet i guld, men hævder at bestanden op på frie hotel shampoo, sæbe og badehætter at bruge derhjemme. Måske forsøgsfasen er i hendes smukke DNA.

5. Jennifer Lawrence

Net Worth: 60 millioner $

Smart penge vaner blev indpodet i The Hunger Games stjerne af hendes hårdtarbejdende middelklasse familie, og de synes at have stukket. Den multi-millionær stadig jager efter gode tilbud i supermarkedet, klip kuponer, stolt drev en Volkswagen og springer parkeringsservice for at gemme. “Jeg var rejst for at have værdi for pengene, at have respekt for penge, selvom du har en masse af det, hun engang fortalte Fabulous, apublication af Englands The Sun.

Facit:

Bare fordi du er sindssygt rig betyder ikke, du er nødt til at være vanvittigt med din kontanter. Faktum er, at ingen af ​​os – uanset berømmelse eller formue – kan tillade sig at ignorere de grundlæggende principper for personlige finanser og gode penge forvaltning.

Investering med omtanke (se 6 Investering fejl, Ultra Velhavende Må ikke gøre) og udgifter beskedent er grundlæggende nøgler til at akkumulere (og holde) rigdom. Og så ironisk som det lyder, kunne vi nok alle tage et blad ud af disse velbeslåede berømtheder “(budget) bøger.

Vær venligst opmærksom på dette fremragende behov Analyse Skabelon
Affidavit Sample
5 tips til at øge din Social Security Check
Hjem ansvarlig lånekapital Tips og råd
Skal jeg Kombiner to realkreditlån ind One?
For kærlighed til at arbejde selvstændigt: Små Business Idéer til kvinder
Højeste Credit Score Mulig
Progressive Skat vs Flat Skat
Hvordan New IRA Rollover Regler Impact dine kunder
valutakonvertibilitet
Cost Metode til regnskabsmæssig behandling af investeringer