4 grunde eje et hus i stigende grad uoverkommelige

Hjem ejerskab er blevet stadig mere uoverkommelige for mange amerikanere i løbet af de sidste mange år. Nu, at huspriser har genvundet fra deres styrtdykke begynder i 2008 på de fleste markeder i USA, der er mindst fem vigtigste faktorer, der synes at være at klemme potentielle boligejere ud af markedet.

Lønvækst vs. Hjem Pris Vækst

Hjem priserne i USA gik op i gennemsnit mellem 4 og 5% i 2015, og mellem 6 og 7% i 2014. Sammenlign det med den gennemsnitlige vækst løn statistik, som viser, kun 2 til 3% gennemsnitlige stigninger i både 2015 og 2014, og det bliver klart, at tage et realkreditlån bliver mindst relativt mere udfordrende. Selvfølgelig, meget af dette varierer meget efter geografisk lokalitet.

I Detroit metro-området, har lønningerne vokset omkring 5% i løbet af de seneste to år, men medianen hjem prisen steget over 57%. San Francisco så lønningerne hoppe 7% i løbet af de seneste to år, men huspriser skudt op 38% i samme periode. Atlantas lønningerne er steget lige over det nationale gennemsnit på 3% i løbet af de seneste to år, men huspriser steg 38%. Disse stater er kun et par eksempler på den tendens, der, især i byområder, er hjem værdier stiger hurtigere end lønningerne.

The Cost af forordning

Det er ingen hemmelighed, at føderale, statslige og lokale regler om hjem bygning, køb og salg føje til prisen på huse. En nylig rapport viste, at i gennemsnit statslige regler tilføje mere end $ 84,000 til den endelige pris på en ny single-familiens hjem, ved hjælp af en beregning, der omfatter alle omkostninger ved tilladelser og estimeret ekstra tid og arbejde, der kræves for at opfylde forskellige pålagt krav. Det tal siden marts 2016 sammenlignet med et lignende april 2011 Studiegruppen, hvor den samlede beregnede var lige over $ 65,000, viser næsten en stigning på 30% i nye hjem omkostninger som følge af reglerne i de seneste fem år. På trods af Federal Reserves bestræbelser på at holde renten lav, er andre regler at lægge et opadgående pres på den samlede boligudgifter.

Millennials og Student Gæld

Den gennemsnitlige mængde af studerendes gæld pr låntager for college kandidater i 2015 var omkring $ 35,000, et tal, der er steget støt fra kun $ 20.000 i 2005. Den studerende lån seneste college kandidater bære gøre udsigten til at tilføje yderligere gæld i form af et pant mindre realistisk, og helt sikkert mindre tiltrækkende for meget af den tusindårige generation. Desuden er mange millennials set deres forældre kæmper gennem boligmarkedet uro, der begyndte i 2008, og er dukket mere forsigtige med hjem køber. Disse faktorer har bidraget til flere unge enten ikke er i stand til at kvalificere sig til et realkreditlån på grund af deres præ-eksisterende gældsniveau eller blot føler, at købe et hjem er ubetalelig, givet deres budgetmæssige begrænsninger og bekymringer fra tidligere erfaringer.

Investorer Flytning markedet

Med hjem pris at have nået bunden betydeligt et par år siden, mange ejendomsselskaber oplevede en stor mulighed. Dem med kontanter til rådighed bortrykket store muligheder for at købe lav, og nu med boliger inddrive på mange markeder, er investorerne begyndt at tjene penge på deres investeringer. Især i byområder, er det sandsynligt, at meget af den hurtige stigning i boligpriserne ud over lønniveauer er drevet af fast ejendom investorer.

Hvordan at opretholde økonomisk uafhængighed i Retirement
Quirky måder om, hvordan man skal behandle med mandschauvinisme på arbejdspladsen
Japans misligholdte lån Cap Future Vækst
Konkurs Kapitel 13 Spørgsmål
Personlig konkurs Regler
10 bedste livsforsikring selskaber af 2016 (MCO, PRU)
Sådan Plan din pension i Filippinerne
Her er et tip: Se til TIPS Som Fixed Income Alternativ
Prøve Breve til kreditorer
6 Virksomheder med de bedste pensionsordninger (BA, COP)
Lejere i fælles Vs. Fælles tenancy: Opsummering Up Forskelle