3 Utilsigtede konsekvenserne af den nye Ledelseshverv Regler

Den 4. april 2016 Department of Labor (DOL) offentliggjorde udgivelsen af ​​sin nye betroet regel. Officielt hedder Definition af Term ‘betroede «; Interessekonflikter Regel – Retirement Investeringsrådgivning, havde den regel været længe ventede i den finansielle rådgivning industrien. Dens formål konsekvenser er at hæve standarderne for finansielle rådgivere til at kræve dem til at handle i deres kunders bedste interesse, når rådgiver om pensionering aktiver, og at klarlægge, hvordan rådgivere kompenseres. Reglen har bestemt ædle hensigter, men som med enhver lovgivning, der ofte utilsigtede konsekvenser. Som regel er implementeret i det kommende år, vil det sandsynligvis anspore tre langsigtede ændringer.

Pensionering af ældre Finansielle rådgivere

Næsten hver finansiel rådgiver over alderen 50 trådte industrien, når tjener provision på investeringer salg var det primære middel, som rådgivere blev kompenseret. Virksomhederne voksede og praksis udvidet i henhold til denne model i årevis. Bestemt nogle af disse rådgivere har ændret deres kompensation modeller gennem årene, omfavne et gebyr-only eller gebyr-baserede prismodel, men ikke dem alle. I henhold til den nye regel, der sandsynligvis være nogle rådgivere stadig tjener i underudvalget, der nærmer sig pensionsalderen, og økonomisk sikre der blot beslutter, at de ikke ønsker at stå over for en seismisk forandring i deres virksomhed så sent i deres karriere. Sådanne rådgivere kan simpelthen kalde det afsluttes.

Hvis dette sker, kan der være en betydelig forsyning hul i den finansielle rådgivning industrien. I flere år har det været veldokumenteret, at der ikke er nok yngre rådgivere ind i branchen for at imødekomme efterspørgslen fra den afgående babyboom-generationen. Til investor, kan dette gøre det vanskeligere at finde en kvalificeret rådgiver på et rimeligt gebyr. Til den unge rådgiver, kan det betyde en stor mulighed for at afhente bøger af business efterladt.

Bigger vil være bedre

Der er ingen tvivl den betroede regel kunne øge overholdelsen omkostninger for finansiel rådgivning virksomheder. Som det er blevet påvist i de seneste 10 år i banksektoren, øget overholdelse omkostninger uundgåeligt driver fusioner og overtagelser, fordi virksomhederne søger større effektivitet. Det er meget sandsynligt, at den nye regel kan drive yderligere konsolidering af finansrådgivere i større kontorer, hvor politikker og procedurer for at opfylde compliance krav kan mere effektivt forvaltes.

I juli 2016 mange finansielle rådgivere arbejder selvstændigt eller i et kontor med kun en eller to medarbejdere. Dette kan blive en mere udfordrende forretningsmodel i fremtiden som følge af højere udgifter til overholdelse, nedadgående gebyr pres og det potentielle tab af provision-baserede indtægter. Det er svært at vide, om denne ændring vil være positiv eller negativ for offentligheden.

Øget Firm Asset Minimumstryk

Den betroede regel gør det vanskeligt for rådgivere til at betjene kunderne med små IRA saldi. Rådgivere er bundet til den samme standard for pleje uanset den konto størrelse, de er servicering, der kræver samme grad af overholdelse spørgsmål til at navigere, når servicering en $ 10.000 IRA sammenlignet med en $ 1 million IRA. Da de fleste rådgivere baserer deres gebyr, i en eller anden struktur, på mængden af ​​aktiver, de forvalter, kan de vælge at fokusere indsatsen kun på store konti, hvor de kan tjene en fortjeneste.

Som et resultat heraf kan nogle af de mest kvalificerede rådgivere vælge ikke benytte sig til et stort udsnit af dem, der kræver pensionering rådgivning. Bestemt, mange virksomheder allerede har aktiver minimumsbeløb, men reglen kun opmuntrer og øger sådanne minimumsbeløb i fremtiden.

Sådan Genopbyg Credit Hurtigt
Life Insurance Settlements: Hvad er nyt?
6 Vigtige og praktiske mål at have, mens Advertising
Nogle overraskende Risiko for Medicare Advantage Planer
Når Er Rent Garanti Forsikring en god idé?
Top 5 Costco Aktionærer (COST)
7 vaner, der kan føre til Future Wealth
Rapportering kreditkortbedrageri
Top Pensionering Strategier for offentligt ansatte
Hvordan skal man behandle med Nepotisme på arbejdspladsen
5 tegn på, at du lever uden din hjælp